IMG_0318I år har Vilse Förlag en alldeles egen monter där vi frossar i Liannes berättelse och allt som hör Den Goda Cirkeln till. Om ni ska på bokmässan i Göteborg 24-27 september så missa inte monter A04:26. Där kommer ni att kunna:

  • träffa författaren Hanna Höglund som skrivit Ljus som varit dolt, I levande mörker och just nu skriver på den tredje boken i serien Berättelsen om Lianne.
  • pyssla en egen pinn med motiv från de underbara illustrationerna av Sean McMullin
  • lyssna på intressanta paneldiskussioner och se riktiga svärd
  • få en gratis lärarhandledning till Ljus som varit dolt, anpassad för åk 5-8
  • köpa signerade ex av dessa medryckande barn- och ungdomsböcker i en nydanande fantasyvärld

Monterprogrammet: klockslag att lägga på minnet

Fredag kl 12.00
Verklighetsflykt och behovet av att gå vilse: ett samtal om modern fantasy med författarna Johannes Pinter (skräck), Susanna Nissinen (urban fantasy) och Hanna Höglund (portalfantasy).

Fredag kl 16.00
Svärd i litteratur: svärdsuppvisning och samtal med Niklas Mårdby, ordförande i svenska HEMA-förbundet (Historical Euorpean Martial Arts).

Lördag kl 14.00
Vilse bland häxor, varulvar och andra oknytt: gammalt möter nytt i modern fantasy med författarna Johannes Pinter (skräck), Susanna Nissinen (urban fantasy) och Hanna Höglund (portalfantasy).

Lördag kl. 14.30
Svärd i litteratur: svärdsuppvisning och samtal med Niklas Mårdby, ordförande i svenska HEMA-förbundet (Historical Euorpean Martial Arts).

Hanna_IMG_3802

Varmt välkomna till A04:26!

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *