Sitter du och läser I levande mörker eller kanske just blivit klar? Då ska du mejla vad du tyckte om boken till hanna@lianne.se för då har du chans att vinna ett mobilskal med Iam eller Lianne.

Skriv vad du tyckte, skriv vad du heter och om du blir vald sen, får du berätta vilken sorts mobil du har och vilket motiv du helst vill ha från det vackra omslaget till andra boken i serien Berättelsen om Lianne!

OBS: Tävlingen pågår hela vägen fram till 1 juni, så du har gott om tid på dig!

IMG_8262


5 kommentarer

Alva Bohlin · 2015-06-27 kl. 11:04

HEJ! jag har lite problem med att komma in på min mail! Men skulle gärna ha ett iPhone 4 skal med IAM på om det går!
Kram// Alva Bohlin

  admin · 2015-07-19 kl. 23:58

  Ok! Jag kan beställa mobilskalet till en iPhone 4, men jag kan inte skicka det till dig utan att få din postadress. Kolla om du kan mejla till hanna@lianne.se från någon annans mejl.
  / Admin

Tora billerby · 2015-05-27 kl. 21:04

Hej den 24/5 läste jag ut i levande mörker 🙂 idag är det den 27 och jag har extremt svårt att komma på vad jag vill läsa härnäst, jag vet att egentligen vill jag bara läsa om hela boken igen men jag vill inte förstöra det. Jag tyckte mycket om boken, karaktärerna har verkligen utvecklats, innan kunde jag bli irriterad på till exempel Jonna eller Shomin men det antar jag är för att de var så små, eller små och små, men relativt unga i ljus som varit dolt. Jag tycker för övrigt mycket mer om i levande mörker än ljus som varit dolt, skrivandet har verkligen utvecklats! Missförstå mig inte, jag älskade ljus som varit dolt men jag har lättare att relatera till karaktärerna nu när de har blivit äldre. Mina kompisar, Sadaf och Alva säger att i nästa bok så kommer karaktärerna var i 20-års åldern, vilket jag är nervös men ändå väldigt nyfiken på. Lite Ann på grönkulla, att man får följa karaktärerna när de blir äldre också 🙂 Jag tycker att det är kul att böckerna passar alla från 9 till ja, så gammal som man kan bli, det är kul att det handlar också om de vuxna och deras relationer, problem och lycka. Jag kan sitta hur länge som helst att skriva på om böcker, haha men jag ska försöka att sluta snart 😉 i vilket fall som helst är jag en tjej som just har fyllt 14. Jag har inget skal på min mobil för att det är svårt att hitta till en Nexus 5, i alla fall inga fina. Men det här var ett fint skal, så varför inte, det är alltid kul att sitta och skriva, ledsen för att detta blev långt! Älskade boken och kan inte vänta tills nästa, men ta all tid som behövs för att skriva, det är viktigt, ha en jättebra dag 🙂 kram från Tora

  Tora billerby · 2015-05-27 kl. 21:06

  Asså haha! Jag trodde man skrev här, aja shit

   admin · 2015-05-29 kl. 14:18

   Det är ingen fara! Du är med i tävlingen ändå. =) Om du vinner, vilket vill du helst ha, med Lianne eller Iam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *