IMG_1920Och så kom den i år igen – Jonnadagen. I dag är det fem år sedan (!) som Ljus som varit dolt släpptes, den allra första boken om Lianne, och idag på årsdagen kommer jag att tillkännage boksläppsdatum till den allra sista delan i Berättelsen om Lianne.

Vid trappornas slut, volym II, kommer att släppas lördagen den 2/5 2020 på en tillställning som är lika mycket boksläpp som en bal – kanske rentav en vårbal på Castella. Om DU vill vara med på balen och lägga vantarna på ditt exemplar av slutet på Liannes berättelse, då ska du besöka mig i monter A03:48 på bokmässan – för det är där och då som vi släpper guldbiljetterna! Utan guldbiljett – ingen bal på Slottet. (Fast det är inte på Slottet, utan på Göteborgs Litteraturhus , ett stenkast från Järntorget).
Biljetterna kostar 200 kr/styck och då ingår mingelmat och bok, förstås. De biljetter som inte säljs under mässan kommer att släppas i webshopen här på lianne.se efter mässan. Det här vill du inte missa! I Göteborgs strålande vårsol (om Jättemaran är med oss) får du klä dig till fest, ta med din biljett och så ses vi på Kändo i maj. Mer info om boksläppet kommer under våren, förstås!
Det är med hjärtat klämtande av lika delar stolthet och vemod som jag ser fram emot den här dagen i vår när vi tillsammans firar att serien är komplett!
Må Serena lysa över oss alla denna dag. Bona Omnia!
Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *